LET'S CREATE A NEW WORLD, AND MAKE IT OUR OWN.

Wij zijn de nieuwe generatie food. Met natuurlijke, biologische ingrediënten en wetende wat lekker is, zijn we erin geslaagd een meesterwerk te maken. En dat speciaal voor jou!

The Veggie Lovers maakt het verschil.

ONGELOFELIJK LEKKER & VLEES-VRIJ!

Het hoeft niet te lijken en te smaken alsof je op planten zit te kauwen. The Veggie Lovers is namelijk om van te watertanden…gezond en vlees-vrij!

Het assortiment van The Veggie Lovers is gemaakt op basis van natuurlijke, biologische, lokale ingrediënten: volledig vegetarisch. Onze producten hebben een enorm lekkere smaak, bite en juiciness! In combinatie met de benodigde voedingswaarden, zorgen wij ervoor dat jij optimaal geniet van wat er op je bord ligt.

Lekker gevarieerd en passend bij iedere keuken. We hebben een selectie aan de lekkerste producten om elke maaltijd om te kunnen toveren in een gezondere keuze. Bereiden doe je zoals jij wil: make it your own!

HOE WE DAT DOEN? NOU ZO!

Hoe maak je van alleen maar natuurlijke en biologische ingrediënten zo iets lekkers? En dat op een mileu- en diervriendelijke wijze?

We gebruiken lokale, biologische ingrediënten en houden op deze manier onze ecologische voetdruk laag.

Onze soja komt uit Oostenrijk en wordt op duurzame wijze geteeld. Er is dus geen sprake van ontbossing!

Onze telers gebruiken luchtdruk en water om voldoende eiwitten uit de sojabonen te verkrijgen, zonder chemicaliën dus!

De energie die voor de productie van soja nodig is, wordt opgewekt door waterkracht, waarvan 85% wordt hernieuwd.

Onze producten bevatten 'high oleic' zonnebloemolie (omega-9). Ideaal voor een gezond voedingspatroon!

The Veggie Lovers is GMO- en palmolie-vrij & compleet vrij van E-nummers! (clean label)

In onze producten zitten geen gistextracten, smaak- en kleurstoffen of aroma’s: de smaak komt puur van onze zelf samengestelde kruiden.

We gebruiken kippenei-eiwit voor de beste voedingsstoffen en de hoogste kwaliteit eiwitten met de meeste aminozuren.

Het kippenei-eiwit is volledig biologisch! Dit betekent dat de kippen voldoende leefruimte hebben, vrij buiten kunnen rondlopen en het juiste voer krijgen.

De structuur krijgen we door gebruik te maken van klassieke machines uit de slagerij, zoals gehaktmolens. Sappig en mals, maar wel met een goede bite.

Uniek is dat alle producten 'rauw' zijn, niets is voorgegaard! Hierdoor kan jij ze optimaal bereiden zoals jij dat wilt.

Onze verpakkingen bestaan uit FSC-gecertificeerd karton en gerecycled plastic, zijn goed te scheiden en daardoor ook goed recyclebaar.

DAT WIL IK OOK IN DE SCHAPPEN!

Het overheerlijke biologische en vegetarische assortiment van The Veggie Lovers ook bij jou in de winkel? Iets unieks in het schap? Future Food Group is de ideale partner voor retail!

DAT WIL IK HEBBEN!

The Veggie Lovers is verkrijgbaar bij: